Consulten

Ik bied consulten aan op verschillende vlakken. Jij zelf en wij samen kunnen kijken naar wat het beste bij je past, waar we het meeste voor je uit kunnen halen. Hieronder vind je de consulten die ik aanbied.

Waarnemingen via wastekeningen

Via kleur en vorm krijg je een persoonlijke boodschap mee die belangrijk of noodzakelijk is voor je persoonlijke situatie en groei. Na afloop ontvang je de wastekening en de geluidsopname van het gesprek.

Waarneming via persoonlijke voorwerpen, foto’s.

Via je persoonlijk meegenomen voorwerp dan wel foto krijg je een persoonlijke boodschap mee die belangrijk of noodzakelijk is voor je persoonlijke situatie en groei.
Na afloop ontvang je de geluidsopname van het gesprek.

Uitgebreide kaartlegging

Door middel van Mademe Lenormand-kaarten krijg je inzicht in je huidige situatie, het eigen pad dat je bewandelt en het uiteindelijke doel.
Incl. geluidsopname van het gesprek.

Consult via de telefoon

Het is mogelijk een afspraak te maken voor een telefonischconsult.
Dat kan enorm nuttig zijn voor mensen die door de afstand of ziekte niet de mogelijkheid hebben om naar mijn praktijk te komen.
Je betaald het afgesproken bedrag en je ontvangt jouw opgenomen consult per e-mail.

Telefoon
skype

Consult via Skype

Het is nu ook mogelijk een consult via Skype aan te vragen. Dat kan enorm nuttig zijn voor mensen die door de afstand of ziekte niet de mogelijkheid hebben om naar mijn praktijk te komen. Op deze manier heb je niet alleen mondeling contact (zoals bij de telefoon) maar kan je elkaar ook zien.

Consult via betaal telefoonlijn

Het is mogelijk een consult via de telefoonlijn te doen. Regelmatig ben ik  aanwezig op de telefoonlijn van Paragnosten.tv.
Dat kan enorm nuttig zijn voor mensen die door de afstand of ziekte niet de mogelijkheid hebben om naar mijn praktijk te komen.
Je betaald dan via je telefoonlijn en dat kan reuze handig zijn. Het nadeel is dat ik je consult niet kan opnemen.

NL: 0909-0555 (€ 0,90pm)
BE: 0907-56101 (€ 1,50pm)

Wastekening 1

Energie Wastekening

Je kunt door mij een persoonlijke wastekening energiekaart laten maken. Deze kun je bij je dragen of in een ruimte zetten waar je veel bent, bijvoorbeeld in de huiskamer, een werkkamer of op je bureau. Je kunt hem ook op je nachtkastje zetten, zodat het jou een fijne nachtrust geeft.

Huis reinigen

Ik bied u de mogelijkheid uw woning volledig te reinigen zodat er een zuivere en rustgevende omgeving wordt gecreëerd. Een omgeving waarin je leven prettiger aanvoelt.

contact-overledenen

Contact met overledenen

Onder meer via het automatisch schrift krijg je contact met je overleden dierbaren.

Neem contact met me op

Heb je jouw consult gevonden

in de lijst hierboven?

Hoe bereid je je voor op een persoonlijk consult?

Het individuele consult vraagt geen spirituele of intellectuele voorbereiding.
De enige voorwaarde is het verlangen om de waarheid over jezelf te horen en te herkennen.
Als je je met je hart openstelt, zal de informatie die belangrijk of noodzakelijk is voor jouw persoonlijke groei, zich gemakkelijker kunnen aandienen.
De informatie gaat als het ware stromen tussen mij en jouw onbewuste. Eveneens wil ik voor ik van start ga met het consult geen informatie over de persoon die tegenover me zit.
Van tevoren niets weten, werkt voor beide partijen het beste.
Want door niets met elkaar te bespreken, is het eenvoudiger om te vertrouwen op de persoonlijke boodschap die je meekrijgt.

Ik werk heel zuiver en met groot respect. Geen van de aan mij toevertrouwde inlichtingen zullen aan anderen worden gegeven. Ik ben gebonden aan zwijgplicht. Veelal volstaat een uur om tot een afgerond gesprek te komen.