Inzicht week 2015-27 Teken

INZICHT VAN DE MAAND

INZICHT VAN DE MAAND

Teken!

Soms komen er tekens vanuit het universum.
Vaak zijn het mensen dieren die ons er aan herinneren dat wij nooit alleen zijn maar al één.
Zij laten een veertje naar beneden dwarrelen of iets dergelijks.
Wanneer dit op je weg bevindt is dit een TEKEN.

Veel succes, Sjaan van der Gaauw.

Tags:

2 Comments

 • / juli 9, 2015 at 7:44 pm /

  Beantwoorden

  - Zij laten een veertje naar beneden dwarrelen of iets dergelijks -. Welnu, ik las in de krant dat (mogelijk) onze buurman van 2 deuren verder is overleden. Mogelijk, want er stond geen woonadres bij (Tilburg) geen postadres, niets. Alleen; Henk is thuis, vrijdag condoleren tussen 16.00 uur en 19.00 uur, en op zaterdag de crematie in Diessen. Alleen;
  Ik – wist – gewoon al dat hij het was, want dat heb ik al vaker meegemaakt bij rouwadvertenties. In mijn tuin zag ik een zwarte veer van een merel goed zichtbaar in mijn bramenstruik tegen de muur. Die vogel had bij die harde en onrijpe bramen niets te zoeken, maar gaf wel een teken van Henk (74) zijn dood.Ik heb altijd iets met het fenomeen de dood gehad. Van mijn oude overbuurvrouw wist ik dat ze toen destijds ziek was. Ik liep op een avond met mijn vrouw op huis aan, langs haar huis, en ik voelde een vreemd gevoel toen ik langs haar huis liep. Ik zei tegen mijn vrouw; Mevrouw van der Voort is overleden. Hoe kun jij dat weten zei ze. Ik zei; Ik – weet – het gewoon. Daags erop stond er een rouw advertentie van haar in de krant. Als 12 jarige ging ik in de kerk kijken naar onze over
  leden pastoor van Oorschot. Ik had beter naar de leraar uit de zesde klas en naar mijn voorgevoel moeten luisteren om niet daar te gaan kijken. Naderhand thuis had ik het gevoel dat zijn geest mij achtervolgde. Het laatste voorbeeld was bij het overlijden van mijn eigen vader waar ik (bij hoge uitzondering) ook ben gaan kijken naar zijn stoffelijk overschot. Ik besloot wat persoonlijke spulletjes van hem te behouden, waaronder zijn horloge. Alleen bij dat horloge onstonden bij mij onverklaarbare angsten. Die verdwenen toen mijn vrouw het horloge weer bij pa in de kist
  om zijn pols gedaan had.

  • / juli 13, 2015 at 6:27 am /

   Beantwoorden

   Beste Jan,
   Dankjewel voor dit mooie verhaal.

   Liefdevolle groet,
   Sjaan van der Gaauw.

Leave your comment here

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *