[rev_slider_vc alias=”home”]

Consulten

Ik bied consulten aan op verschillende vlakken. Jij zelf en wij samen kunnen kijken naar wat het beste bij je past, waar we het meeste voor je uit kunnen halen. Hieronder vind je de consulten die ik aanbied.

Waarnemingen via wastekeningen

Via kleur en vorm krijg je een persoonlijke boodschap mee die belangrijk of noodzakelijk is voor je persoonlijke situatie en groei. Na afloop ontvang je de wastekening en de geluidsopname van het gesprek.

Waarneming via persoonlijke voorwerpen, foto’s.

Via je persoonlijk meegenomen voorwerp dan wel foto krijg je een persoonlijke boodschap mee die belangrijk of noodzakelijk is voor je persoonlijke situatie en groei.
Na afloop ontvang je de geluidsopname van het gesprek.

Uitgebreide kaartlegging

Door middel van Mademe Lenormand-kaarten krijg je inzicht in je huidige situatie, het eigen pad dat je bewandelt en het uiteindelijke doel.
Incl. geluidsopname van het gesprek.

Energie Wastekening

Je kunt door mij een persoonlijke wastekening energiekaart laten maken. Deze kun je bij je dragen of in een ruimte zetten waar je veel bent, bijvoorbeeld in de huiskamer, een werkkamer of op je bureau. Je kunt hem ook op je nachtkastje zetten, zodat het jou een fijne nachtrust geeft.

Huis reinigen

Ik bied u de mogelijkheid uw woning volledig te reinigen zodat er een zuivere en rustgevende omgeving wordt gecreëerd. Een omgeving waarin je leven prettiger aanvoelt.

[rev_slider_vc alias=”Huisreinigen”]
contact-overledenen

Contact met overledenen

Onder meer via het automatisch schrift krijg je contact met je overleden dierbaren.

Neem contact met me op

Heb je jouw consult gevonden

in de lijst hierboven?

Hoe bereid je je voor op een persoonlijk consult?

Het individuele consult vraagt geen spirituele of intellectuele voorbereiding.
De enige voorwaarde is het verlangen om de waarheid over jezelf te horen en te herkennen.
Als je je met je hart openstelt, zal de informatie die belangrijk of noodzakelijk is voor jouw persoonlijke groei, zich gemakkelijker kunnen aandienen.
De informatie gaat als het ware stromen tussen mij en jouw onbewuste. Eveneens wil ik voor ik van start ga met het consult geen informatie over de persoon die tegenover me zit.
Van tevoren niets weten, werkt voor beide partijen het beste.
Want door niets met elkaar te bespreken, is het eenvoudiger om te vertrouwen op de persoonlijke boodschap die je meekrijgt.

Ik werk heel zuiver en met groot respect. Geen van de aan mij toevertrouwde inlichtingen zullen aan anderen worden gegeven. Ik ben gebonden aan zwijgplicht. Veelal volstaat een uur om tot een afgerond gesprek te komen.