[rev_slider_vc alias=”home”]

Interview: “Zo kwam ik erachter dat ik helderziende gaven heb”.

Interview met Sjaan van der Gaauw in Max MagazineInterview met medium Sjaan van der Gaauw in Max Magazine, augustus 2013. ” Jarenlang was Sjaan ontzettend bang voor alles wat ook maar iets met geesten of de dood te maken had. Na een bijna-doodervaring ontdekte ze dat ze een bijzondere gave had: ze bleek helderziend te zijn. Sindsdien is Sjaan helemaal niet meer bang voor de dood.”.

Lees het artikel (PDF)

Interview: “Praten met de hemel”.

interview met Sjaan van der Gaauw in Body+MindInterview met mediums Sjaan van der Gaauw en Jacqueline Philips in het blad Body+Mind.” Straks is het weer Allerheiligen en gedenken we de doden. Afscheid moeten nemen van een dierbare is vaak een pijnlijk proces wat voor heel wat verdriet zorgt. Veel mensen zouden daarna graag nog eens in contact komen met een dierbare overledene. Is dat mogelijk? Volgens twee ervaren mediums zeer zeker.”

Lees het artikel (PDF)

“Dit heeft 2012 voor ons in petto”

Natuurlijk zijn we allemaal vreselijk benieuwd hoe het met de financiële crisis af zal lopen. Maar we willen ook wel weten of Oranje het Europees Kampioenschap voetbal wint. En hoe warm het wordt deze zomer. En hoe zit het met de voorspelling van de oude Maya’s dat 2012 het einde der tijden in zou luiden? In PRiMERO lees je de antwoorden: een vooruitblik op 2012 door het helderziende voorspellingen van het medium Sjaan van der Gaauw.

Lees het artikel (PDF)

De wereld van Sjaan: TV serie op RTV Apeldoorn.

TV Apeldoorn heeft een mooie serie gemaakt over mijn leven in Apeldoorn. De serie bestaat uit 5 wekelijkse afleveringen en is gestart op donderdag 19 april 2012. TV Apeldoorn heeft mij het afgelopen jaar gevolgd in mijn werk en laat dit op een mooie manier zien. Ik ben de cameraman Rob van Leeuwen en presentatrice Ingrid Putman dan ook heel erg dankbaar voor dit prachtige resultaat.

Bekijk aflevering 1 Bekijk aflevering 2 Bekijk aflevering 3
Bekijk aflevering 4 Bekijk aflevering 5 RTV Apeldoorn

Leer vertrouwen op je intuïtie, je meest trouwe gids.

11 mei 2011 Interview met Sjaan in de krant Stedendriehoek. Sjaan van der Gaauw is een heldervoelend en helderziend medium, woonachtig in Apeldoorn. Ze was één van de mediums die deelnam aan de eerste reeks van Het Zesde Zintuig. Geboren in Delft en daarna woonachtig in Almere, kwam ze in 2010 nar Apeldoorn.

Lees het artikel (PDF)

Paravisie op pad met een medium.

Interview met Sjaan van der Gaauw in Paravisie (mei 2011) dat 25 jaar bestaat. Tijdens haar werkzaamheden als medium komt er van alles op het pad van Sjaan van der Gaauw. Wat ze zoal beleeft, ervaart Paravisie door met haar mee te gaan naar een hotel. Ze pikt daar energieën op die behoorlijk heftig zijn.

Lees het artikel (PDF)

“Last van geesten? Roep de Ghostbusters”

30 maart 2011 Intervieuw in de Primo. Films als Paranormal Activity en Hereafter zijn enorme hits, en ook op tv zijn programma’s als Het Zesde Zintuig, Derek Ogilvie’s The Ghost Whisperer en Char erg populair. Contact leggen met geesten en het paranormale fascineert ons kennelijk. Medium Sjaan van der Gaauw, onder meer bekend van Het Zesde Zintuig, werkt geregeld als ghostbuster oftewel geestenuitdrijver.

Lees het artikel (PDF)

Sjaan van der Gaauw, Medium voor ondernemers.

mei 2011
Intervieuw door Frank Bruining |Denk opmerkelijk.

“Gewoon ademen dan ga je niet zweven”
Een medium voor ondernemers?
Steeds meer ondernemers merken het effect van spiritualiteit op hun zakelijk succes.
Zweven of met de voeten in de aarde?
Durf jij het aan?

Sjaan van der Gaauw is medium. Zij werkt graag met ondernemers met haar speciale gaven. De manier zoals Sjaan er over praat is – in tegenstelling tot wat veel mensen denken – niet zweverig. Integendeel, ze is juist heel concreet. Misschien gebruikt ze andere manieren om aan informatie te komen dan de meeste mensen, het is een kwestie van je wereld verruimen. Neem je eigen verantwoordelijkheid is een uitspraak die Sjaan past. Geloof in jezelf en haal goed adem. Zo blijf je met beide benen op de grond en zul je zien dat veel dingen makkelijker gaan. Blijf niet hangen in je eeuwige zoektocht met steeds dezelfde vragen. Stel jezelf vragen die je tot nu toe niet gesteld hebt. En ken je die vragen niet… zoek iemand die jou die vragen kan stellen.

Naar de website van Frank Bruining |Denk opmerkelijk
Klik hier voor meer Video's van Denk opmerkelijk

“Sjaan in “Stad in Bedrijf”

Februari 2011. Intuïtieve ontwikkeling.
Medium Sjaan van der Gaauw, oud-deelnemer Het Zesde zintuig, start in maart met de training intuïtieve ontwikkeling.
“In zeven zondagen dagen leer ik je op creatieve wijze om te gaan met je chakra’s. Het verhoogt je zelfkennis en je zelfbewustzijn”, aldus Van der Gauw die zich als helderziend en heldervoelend medium presenteert.

Lees het artikel (PDF)

Sjaan van der Gaauw bij ZelfZijn.

Wie is Sjaan van der Gaauw?
Sjaan vertelt in een video op de website van ZelfZijn over zichzelf en wat zij doet.

Bekijk de video van het intervieuw

Achter de schermen bij Het Zesde Zintuig.

september 2010
Interview met Sjaan van der Gaauw en Addy Faes, beide deelnemer van het programma Het Zesde Zintuig.

Sjaan van der Gaauw, CoffeePitchApeldoorn.

21 mei 2010
Op vrijdag 21 mei 2010 heeft Sjaan een pitch gegeven voor een groep ondernemers uit Apeldoorn tijden de Coffee Pitch Apeldoorn (CPA).
Tijdens deze bijeenkomst geven mensen in 2 minuten aan waar ze mee bezig zijn, wat ze voor je kunnen betekenen en wat ze zoeken. Daarna is er mogelijkheid tot vragen stellen.

“Ben op straat ook maar dom blondje”.

De Stentor, Apeldoornse Courant, 2 april 2010
APELDOORN – Sjaan? Ja, medium Sjaan. U weet wel van het RTL4-programma Het Zesde Zintuig. Sinds kort woont ze in Apeldoorn en huist haar praktijk van Almere over naar Apeldoorn.

 

Foto: Cees Baars

lees het artikel op www.destentor.nl Lees het artikel (PDF)

Het Zesde Zintuig, 2010 RTL.

Op donderdag 18 maart 2010 is het nieuwe seizoen van het programma “Het Zesde Zintuig” van RTL4 begonnen.
Sjaan is een van de paragnosten in het programma.
Zie voor alle informatie de website van Het Zesde Zintuig.

Lees ook het artikel uit de Avrobode: "Ik bleef de moordenaar zien, dagenlang".

Libellebeurs, 2005.

Dit jaar heeft Sjaan van der Gaauw voor het eerst met een stand gestaan op de Libelle Zomerweek te Almere. Van 24 t/m 29 mei hebben 69.000 Libelle-gangers met enthousiasme de Libellebeurs bezocht.

Ook de interesse voor het ‘wastekening lezen’ lag onverwacht hoog.
Elke dag vanaf het middaguur was de agenda van Sjaan volgeboekt. De consulten duurden gemiddeld 20 minuten. Meerdere ‘wastekening lezen’-middagen hebben ook nog plaatsgevonden na de Libellebeursdagen om teleurstelling te voorkomen van mensen die zich na het middaguur bij Sjaan hadden aangemeld.
Zo kon uiteindelijk iedereen die interesse had, een wastekening met persoonlijke boodschap mee naar huis krijgen.
Een boodschap die belangrijk of noodzakelijk is voor je persoonlijke situatie en groei.

ParaVisie: “Contact met overledenen is mijn passie”.

ParaVisie, februari 2004
Steeds meer mensen weten haar te vinden sinds ze bij Ivo Niehe op TV was.
Medium Sjaan werkt in Almere, waar ze haar helderziende gaven inzet om anderen te helpen met hun intuïtieve ontwikkeling.
Ze heeft net een consult afgerond en vertelt in no-nonnsense-taal over haar bijna-dood-ervaring, contact met overledenen en bijzondere wastekeningen.

Lees het artikel (PDF)

Tros-programma Tafel Twee.

In 2004 was Sjaan van der Gaauw te gast bij Tafel Twee, een middagprogramma van de Tros.
Tijdens dit programma ontvingen Bert Kuizinga en Ad Janssen bijzondere gasten die werden gevraagd naar hun persoonlijke mening over diverse actuele onderwerpen.
Sjaan kreeg, als communicatiekanaal tussen hemel en aarde, via foto’s van de gasten de informatie door die belangrijk of noodzakelijk is voor hun persoonlijke groei.

TV-show, 2003

Sjaan is bekend van de tv. In 2003 was ze een van de gasten in de TV-show van Ivo Niehe. Tijdens deze show heeft Sjaan van der Gaauw voor Ivo Niehe een persoonlijke wastekening gemaakt. Intuïtief koos Sjaan gekleurde blokjes encau-was en plaatste deze op een daarvoor bestemde warme strijkbout. Hierdoor ontstonden mooie kleuren en vormen die iets te vertellen hadden over Ivo Niehe. Via Sjaans’ intuïtieve vermogen, en met de wastekening als instrument, gaf zij Ivo helderheid over zijn huidige situatie en mogelijke openingen naar zijn toekomst.

Lees het artikel (PDF)

Veel belangstelling voor helderziende Sjaan van der Gaauw.

Almere Vandaag, juli 2003
Artikel in Almere Vandaag: “Veel belangstelling voor helderziende Sjaan van der Gaauw, gast bij ‘De Dames van Almere’ “

Lees het artikel (PDF)