[rev_slider_vc alias=”home”]

Wie is Sjaan van der Gaauw?

Sjaan van der Gaauw is een heldervoelend en helderziend medium, die een verbindingslijn tussen hemel en aarde kan maken.
Geboren met een sterke intuïtie, het 6e zintuig, maakt ze contact met andere werelden en is daarmee een communicatiekanaal. Zo krijgt ze de informatie door die belangrijk of noodzakelijk is voor de persoonlijke groei van degene om wie het op dat moment gaat.
Sjaan is een begeleidster in de spirituele wereld en ook coach tijdens jouw ontdekkingstocht. Met de intuïtie als leidraad.

Wat kan ze voor jou betekenen?

Sjaan wil hen, die verlangen naar innerlijke verandering, helpen zichzelf weer te vinden.
Om opnieuw in contact te komen met wie je in essentie bent.

Ze leert je opnieuw bewust te worden van je intuïtieve vermogens. En daarop te vertrouwen. Via je hart leert ze je zien wie je werkelijk bent waardoor je je kan bevrijden van beperkende denkbeelden over jezelf. En van de verwachtingen die je jezelf oplegt of die door anderen worden opgelegd.
Je inzicht wordt daardoor vergroot. Je komt in je eigen kracht en meer in harmonie want veel mensen zijn zichzelf kwijtgeraakt. Ze zitten gevangen in hun gedachten en zijn afgesneden van hun hart.
Hoe? Door veel te luisteren, te vragen. Een heling gebeurt tegelijkertijd.
Kortom, Sjaan. Sjaan van der Gaauw is verder gespecialiseerd in: – klik op LEES MEER voor meer info – .

  • ontwikkelen van intuïtieve vermogens, onder andere via de chakra’s. LEES MEER
  • contact met overledenen onder andere via automatisch schrift / via waarnemingen via wastekeningen, voorwerpen, foto’s, edelstenen, bloemen en het leggen van spirituele kaarten, waaronder de beroemde Mademoiselle Lenormand-kaarten. LEES MEER.
  • Bloemenseances & Demonstraties. LEES MEER.
  • ENGELEN healing, boodschappen, zowel in PRIVÉ CONSULTEN als in Workshops. LEES MEER.

Visie & Missie

“Omdat veel mensen gevangen zitten in hun gedachten en afgesneden zijn van hun hart, weten zij niet meer wie ze in essentie zijn.”

Sjaan van der Gaauw maakt mensen die verlangen naar een innerlijke verandering weer bewust van hun eigen intuïtieve vermogen en helpt hen die verder te ontwikkelen opdat zij opnieuw begrijpen wie ze werkelijk zijn en zichzelf hervinden.
De manier waarop ze dit doet, en velen bevestigen dit, is door in het contact met jou
eerlijk te zijn, respectvol, zuiver en met compassie. Waarbij de liefde voor de mens en voor de Spirituele wereld de basis is.

Sjaan in de media

Regelmatig ben ik op TV en radio geweest maar ook in diverse bladen. LEES MEER.

Sjaan in de media
[rev_slider_vc alias=”Sjaanmedia”]